Norah’s Succesrecepten

20 smakelijke recepten voor dreumes en peuter

Prijs
Eenmalig 9,95

Stuur je naam en e-mailadres in en je krijgt vervolgens een mail met meer informatie.
Super bedankt voor het bestellen! Love you!

"*" geeft vereiste velden aan

Waarom dit e-book?

Als je hier bent beland, zit je je vast ook wel eens gek te Googlen naar leuke, makkelijke en lekkere maaltijden voor je dreumes. Dat deed ik namelijk ook! Dat eerste jaar, dat ging wel, met behulp van leuke apps of de basic winst-combinaties zoals zoete aardappel en courgette. Maar op een gegeven moment merkte ik dat ze die standaard combinaties toch wel echt zat begon te raken.

Het belandde steeds vaker op de grond, inderdaad ja, jij snapt me wel toch, moeder? We’ve all been there…

Dat moet anders…

Ik merkte dat mijn dochter smakelijk at als een maaltijd meer bevatte dan alleen saaie gestoomde of gewokte groente en een stukje vlees. Nadat ze een keer met ons een verspakket van de Appie mee at, had ik het door: ze houdt van kruidig, smaakvol en een tikkie pittig eten. Love it! Opeens werd het met-de-pot-mee eten een stuk leuker. Ik kreeg inspiratie voor kruidige, maar zoutloze maaltijden. Van pasta tot stamppot, van couscous tot omeletten. Ik deelde vaak foto’s op Instagram dat zij zat te smullen, en ik kreeg vaak ‘ik heb een screenshot gemaakt’-reacties. Dus ik dacht: laat ik de boel bundelen.
And here we are!

Hoe eet Norah?

We hebben onze dochter vanaf 6-7 maanden altijd een combi van gepureerd eten & zelf-doen-stukjes-op-het-bord eten gegeven. Niet echt de Rapley-methode dus, maar wel wat dingen eruit gepikt. Deze combinatie van manieren hanteer ik nog steeds, dus dit zal je ook terugzien in de recepten.

Daarbij probeer elke maaltijd zo te combineren: koolhydraten, eiwitten en groenten. Dit zal niet altijd het geval zijn. Het echte leven is niet perfect, en ook niet elke maaltijd is perfect 🙂

Wat kan je verwachten?

Ten eerste: (bijna) niks waarvoor je uren in de keuken moet staan! Daarvoor wilde ik je alvast even waarschuwen. Ten tweede: ook geen enorm gestylede foto’s… je moet me maar gewoon geloven dat het lekker is! Tussendoor zal je wat gekwebbel van mijn kant lezen over van alles & nog wat!

De hoeveelheden die ik hanteer kan je natuurlijk aanpassen naar je eigen kind.

En dan nu concreet

Het e-book Norah’s Succesrecepten bevat 20 recepten voor het avondeten die dreumesproof zijn. Weinig tot geen zout, met rundvlees, vis, kip of vegetarisch (wij eten zelden varkensvlees). En ook nog eens een paar heerlijke zoete recepten!

En een disclaimer

Deze recepten zijn bedoeld ter inspiratie: hoeveelheden en producten zijn absoluut niet heilig. Geef er lekker je eigen draai en en luister vooral goed naar je kind. Ik ben geen expert, maar kan je wel vertellen wat mijn ervaringen zijn. Zoals ik altijd al heb gedaan op hetismarg.nl 🙂