HETISMARG

Eigen droogboeket samenstellen bij de Hema

Geplaatst in: Thuis
droogboeket hema

Droogbloemen zijn al een tijdje een trend en er zijn ook websites waar je volledige boeketten kan bestellen. Ik zeg je eerlijk: vind ik een tikkie duur. Ik heb 1x zo’n boeket gekocht in een aanbieding maar verder..

Nadat ik een tijdje een prachtig boeket in de woonkamer had staan, voor een lege witte muur & op een kruk, wilde ik niet dat het leeg bleef toen ik de uitgebloeide bos moest weggooien. Toevallig stuitte ik bij de hema op een enorm schap vol droogbloemen. Kleine boeketjes, maar ook losse bosjes waarmee je zelf een boeket kon samenstellen.

Ik kocht er 2: een klein boeketje, nu afgeprijsd naar 6,50, en nog een bosje met groene pluimpjes, ook 6,50. De vaas die ik er voor wilde gebruiken bleek wel wat meer te kunnen gebruiken en dus kocht ik later op de middag nog 2 bossen: sigaren en een ander soort pluim. Beide waren 5,50. Dus voor nog geen 25 euro had ik m’n eigen droogboeket gefixt. Blij!

Online kan ik ze niet vinden, je moet wel echt even naar de winkel om zo’n boeket samen te stellen.