HETISMARG

NEW IN | Schmidts natuurlijke verzorging

Geplaatst in: Archief

Vorig jaar kwam ik via een influencer agency voor het eerst in contact met Schmidts. Schmidts is een natuurlijk merk, wat zijn oorsprong vind in Amerika. Op dit moment zijn Schmidt’s Naturals op planten en mineralen gebaseerde persoonlijke verzorgingsproducten verkrijgbaar over de hele wereld. En dus ook in Nederland! 

Vorig jaar testte ik de Charcoal & Magnesium deodorant. Dit was een grijze deodorant stick met een fris geurtje. Als je m’n blog een beetje volgt, weet je dat ik niet van deo-geuren die je de hele dag ruikt houdt 😀 Maar deze bleef je gelukkig niet ruiken en beschermde goed tegen nare geurtjes de rest van de dag. Het enige wat ik niet prettig vond, was dat het m’n oksels niet droog hield. Dit heb ik al vaker ervaren met natuurlijke deodorants, en ik begreep ook goed waarom. Dus ik koos er voor om om relaxte dagen deze deodorant te gebruiken, en op drukke, warme zomerdagen een andere deodorant.

Inmiddels is deze vegan deodorant op en ik had een superleuk nieuw pakketje van Schmidts mogen ontvangen met onder andere een nieuwe deodorant, maar ook wat andere producten! 

Coconut Pineapple deodorant

Deze deo stick is perfect voor de gevoelige huid. Ik vind dit een hele fijne zomerse geur, ik kan kokosnoot in beautyproducten steeds beter waarderen! Deze werkt exact zo als ik hierboven omschreef: geurt goed, gaat nare zweetluchtjes tegen maar houdt de oksel niet droog. Desondanks vind ik dit een hele fijne deo op rustige, minder hete dagen 🙂

Shop de natuurlijke deo hier!

Coconut + lime tandpasta

Ik heb het heel lang uitgesteld om deze uit te testen, haha! Ik vind een tandpasta zonder mintsmaakje maar gek. Maar dit is verrassend lekker! Een tropisch feestje in je mond. Op de verpakking staat wel dat er een ondertoon van koele munt in zit, maar ik proef vooral lekkere zoete lime. Het maakt je tanden goed schoon zonder dat het schuimt, dus dat is even wennen: maar het doet niks af aan de kwaliteit!

Activated Charcoal soap

Dit is een zwart zeepje, blijft altijd gek! Maar hij ruikt heerlijk fris en droogt je lichaam en handen niet uit. Als je hem gebruikt als handzeep is dit ideaal, zeker in deze tijden waarin we veel onze handen wassen en vervolgens ook nog eens ontsmetten met uitdrogende alcohol. Ik heb deze zeep in de badkamer staan in een bijpassend zwart zeepbakje, zodat ik geen vlekken krijg op het badkamermeubel. Je kan hem ook gebruiken als lichaamszeep, er zit een klein exfolieertje in van bamboe.

Naast deze zwarte zeep ontving ik ook de normale Rose & Vanilla variant. Een heerlijk zoet geurend zeepje, met een poederige ondertoon van vanille.